Ηλεκτρονική πλατφόρμα eMarket

Το eMarket είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για χονδρικές πωλήσεις στη Ρουμανία κι αποτελεί το βασικό κομμάτι του project GRBiz, του Ελληνικού Οδηγού Επιχειρηματικότητας για τη Ρουμανία. Στην πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμα προϊόντα μόνο από την Ελλάδα και θα αποτελέσει μέρος της ευρείας καμπάνιας με την επωνυμία «Έξω Βγες!». Το πρόγραμμα σκοπό έχει να βοηθήσει την εξωστρέφεια των ελληνικών προϊόντων και να τα καθοδηγήσει στη ρουμάνικη αγορά, ως πρώτο βήμα, ενώ στόχος είναι η επέκταση του σε βάθος χρόνου σε γειτονικές χώρες όπως η Σερβία, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία κ.α.

Το eMarket αποτελεί τον ενδιάμεσο μεταξύ των Ελλήνων παραγωγών κι εξαγωγέων με τους εμπόρους χονδρικής στη Ρουμανία. Είναι μία πραγματικότητα ότι η πλειοψηφία των ελληνικών προϊόντων δεν έχουν μπει στη λιανική αγορά της εν λόγω χώρας. Το eMarket εστιάζει στην αγορά χονδρικής και ειδικά στις ρουμάνικες εταιρείες που δεν έχουν πρόσβαση σε ελληνικά προϊόντα. Δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους Έλληνες παραγωγούς να έχουν μία διέξοδο μέσω της εξωστρέφειας. Το eMarket αποτελεί κοινό σημείο ενδιαφέροντος και για τις δύο πλευρές!

Πως λειτουργεί

  • Παραγωγοί από την Ελλάδα προσφέρουν κωδικούς προϊόντων για να δοθούν προς πώληση στη Ρουμανία.
  • Θα προσφερθούν κωδικοί εισόδου στην πλατφόρμα σε εμπόρους χονδρικής από τη Ρουμανία για να μπορούν να κάνουν παραγγελίες.
  • Το eMarket θα αποτελεί τον ενδιάμεσο για την προώθηση των παραγγελιών, την εκτέλεση τους και την πληρωμή τους.

To eMarket είναι σε διαδικασία ανάπτυξης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

callistargroup

T{RO}: +40 352 086060
T{GR}: +30 211 8005307
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ίδρυση εταιρείας στη Ρουμανία »